f
^

Kurssit

Tervetuloa sidontakurssille irrottautumaan kiireestä kotoisassa ympäristössä kukkien keskellä. Opit monia erilaisia tekniikoita tehdessäsi itsesi näköisiä sidontatöitä. Valmiit työt pakataaan mukaasi ilahduttamaan läheisiäsi

KURSSIT

1. Kukkasidonta elävistä materiaaleista
2. Kukkasidonta kuivatuista materiaaleista
3. Huonekasvien hyvä hoito
4. Pihasuunnittelun perusteet

1. Kukkasidonta elävistä materiaaleista
Näillä kursseilla tutustutaan erilaisiin kukkiin ja materiaaleihin, sekä niiden ominaisuuksiin. Opit tekemään sidontatyöstä eheän kokonaisuuden ja työn ohessa opit myös ammattilaisten käyttämiä niksejä.

– 1-2 osallistujalle 80,-/osallistuja

– 3-5 osallistujalle 70,-/osallistuja

– 6-10 osallistujalle 60,-/osallistuja

– 11-15 osallistujalle 50,-/osallistuja

Kurssin kesto on kaksi tuntia. Se sisältää opetuksen ja kaikki materiaalit.

Vinkki: Tutuista koottu ryhmä on edullisempi ja myös hauska tapa viettää aikaa yhdessä.

2. Kukkasidonta kuivatuista materiaaleista
Näillä kursseilla on käytettävissä laaja valikoima kuivia materiaaleja, joista voit valita itsellesi sopivat. Tarkoituksena on luoda kestävä taideteos omaksi tai ystävän iloksi.

3. Huonekasvien hyvä hoito
Näillä kursseilla täydennetään tietoja ja taitoja, jotka liittyvät huonekasvien huoltoon, istuttamiseen ja lisäämiseen (esimerkiksi pistokkaista). Kursseilla käytetään käytännön esimerkkejä ja samalla voit kysyä neuvoja myös kotona jo olevien kasvien hoidosta.

4. Pihasuunnittelun perusteet
Kurssin tavoitteena on, että osallistuja pystyy suunnittelemaan itse itselleen unelmien puutarhan. Kurssilla tutustutaan erilaisiin tyyleihin ja trendeihin, opitaan puutarhasuunnittelun peruslähtökohtia, sekä keskustellaan eri kasvien sijoittamiseen ja kasvun edellytyksiin liittyvistä kysymyksistä. Kurssilla käytetään runsaasti kuvamateriaalia, jotta osallistujat saavat selkeän kuvan erilaisista mahdollisuuksista.

TIEDOT ENNAKKOREKISTERÖITYMISEEN:

yhteyshenkilön nimi
sähköposti
puhelinnumero
sopiva päivä
sopiva kellonaika
ryhmän koko

Share

Reply